Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

45 právd o ženách

To je len taká sranda samozrejme, ale je to zaujímavé a niektoré veci fakt sedia :-)


01. Ženy sa stále nad niečím trápia a vždy si nájdu nejaký problém. Najčastejšie sme to my. Okrem toho ich v kuse sužuje zdravie – majú migrény, mykózy, PMS, blbý tlak… Nech to vyzerá akokoľvek zle, buď pokojný. Štatisticky nás s istotou prežijú.


02. Na prvom rande si žena nikdy neobjedná to, na čo má naozaj chuť. Dá si malý Caesar šalát bez pečiva, ale bude omdlievať od závisti nad tvojim medium steakom s hranolčekmi.


03. Ak ti partnerka hovorí o problémoch v práci, s rodičmi, s kamoškou, s čímkoľvek, väčšinou nečaká že jej poradíš riešenie. Celkom stačí, keď ju vypočuješ. Úľava?


04. Pobozkaj ju najneskôr na druhom rande. Inak si bude myslieť, že nemáš záujem a ocitneš sa v kategórii kamoš, alebo homoš.


05. Keď odbehnete v podniku na toaletu obaja naraz, na 100% tam bude tri krát dlhšie ako ty. Máš pár minút k dobru na veselý flirt s čašníčkou.


06. Na záchodovú dosku si naozaj sadne len doma alebo v 5-hviezdičkovom hoteli. Všade inde levituje v zjazdárskom postoji.


07. Zakaždým zje zhruba polovicu rúžu či lesku, čo si nanesie na pery. Za rok tak zmastí priemerne dve balenia nejedlej farebnej zmesi.


08. Dve z troch žien si pravidelne farbia vlasy. Často takmer identickou farbou, akú majú od prírody. Nepýtaj sa prečo…


09. Prvýkrát sa s tebou pomiluje až potom, čo si dôkladne oholí nohy a “bobra” vydepiluje na malého úhľadného “plcha”. Pre istotu to takmer každá robí už pred prvým rande, aj keď väčšina ti dá až po treťom.


10. Každá žena nabetón zmení účes a nakúpi si kopu nových handier, hneď ako sa rozídete.


11. Niekde v gýčovej truhlici alebo hracej skrinke má odložené všetky fotky, listy a iné memorabílie od svojich predchádzajúcich frajerov.


12. Niektoré raz za čas, iné pravidelne prevetrávajú tvoje vrecká, šuplíky, mobil či počítač a hľadajú stopy po iných ženách. Nie vždy ich ženie podozrenie, často je to len nepotlačiteľná ženská zvedavosť.


13. Ak má fakt podozrenie, že ju podvádzaš, je schopná ťa špehovať, vyzvedať sa, liezť ti do pošty. Tie zazobanejšie na teba možno pošlú súkromné očko.


14. Minimálne jedna jej kamarátka by sa s tebou chcela vyspať.


15. Aj ty máš aspoň jedného kamoša, s ktorým by si dala povedať. Tak bacha …


16. Pekná baba chodí so škaredou kamarátkou, aby si pripadala ešte atraktívejšia. Škaredá baba chodí s peknou kamarátkou, aby pozbierala, čo ostane.


17. Pozor na ženské, ktoré nemajú žiadne kamarátky. Sú divné a po čase neznesiteľné.


18. Ak si chceš byť istý, že večer bude sex, len tak mimochodom jej porozprávaj, ako s tebou dnes flirtovala nejaká atraktívna kozatá cica z práce. U 68% to zaberá.


19. Keď si vyrazíš niekam bez nej, zavolaj okolo desiatej (skôr než začne byť ona nervózna a ty opitý) a povedz jej že ti chýba. Ona zaspí ako batoľa a ty to môžeš pokojne roztočiť. Keď sa nadránom priplazíš domov, nikto ťa nebude čakať s výrazom pitbulla a rukami v bok.


20. Každá rozumná žena ti potvrdí, že úprimnosť a pravdovravnosť nie je vždy najlepšia voľba.


21. To že máš veľký penis neznamená, že sa môžeš vykašlať na predohru.


22. Nikdy presne nezistíš, koľko mužov mala pred tebou. Väčšina povie, že päť. Priemerne to znamená že dvanásť.


23. Keď ženy ovulujú, dávajú prednosť drsným mužom a príležitostnému sexu.


24. Riziko nechceného tehotenstva je pri sexe na jednu noc oveľa vyššie, lebo ženy sú naň náchylné práve v dňoch, kedy sú najplodnejšie.


25. Vieš čo žena v posteli naozaj potrebuje? Dobrý paplón. V noci je im zima viac ako nám.


26. Na jedného muža, ktorého miluje, priemerne využije desať iných. Ak si jej už nainštaloval systém počítača, zariadil opravu auta, vyniesol klavír na šieste poschodie a stále ste sa nedostali do spálne, si len jeden z tých desiatich.


27. Každá tvrdí, že ju najviac potešia malé romantické drobnosti. Každú naozaj poteší šperk alebo kožuch.

28. Ženy majú rady prekvapenia (kvety, večera pri sviečkach, rekonštrukčné práce v domácnosti, šperk alebo kožuch). Väčšina z nich prirodzene očakáva, že ich prekvapíme raz za mesiac, inak sú z toho rozčarované, mrzuté a ty netušíš prečo, lebo si nič nespravil. Veď práve preto.


29. Nikdy ti nepovie pravdu, koľko v skutočnosti stáli tie bohovské čižmy a koľko dáva mesačne na gebuziny, ktorých má plnú kúpeľňu. K tomu čo povie, si prirátaj 40-100% a si blízko reálu.


30. Priemerne dve jej najlepšie kamarátky vedia o tebe úplne všetko. Aj to, akú polohu máš najradšej, či bol jej orgazmus včera pravý a či ti smrdia nohy.


31. Mokrá podlaha v kúpeľni, vlhký uterák na zemi, chlpy vo vani a záchodová doska hore vytočia každú jednu do nepríčetnosti.


32. Ak ju necháš vyhrať v nejakej nenáročnej športovej disciplíne, takmer určite si večer užiješ skvelý sex.


33. Nerob si zbytočné nádeje. Prenosy z play off extraligy pre ňu nikdy nebudú zaujímavé. Aj keď počas hokejových majstrovstiev sveta nosí tričko s dvojkrížom a fandí ako divá.


34. Aspoň raz za čas ju nechaj vybrať film, ktorý si spolu pozriete a zdrž sa komentárov. Nezabije ťa to.


35. Väčšina žien potrebuje k životu latentné napätie. Z času na čas sa proste potrebuje ofučať, vyštekať alebo vykričať a ty nikdy nebudeš vedieť, kedy si nabehneš rovno na vidly. Bude ťa buzerovať za niečo, čím si ju naštval pred 100 rokmi, za to, čo si urobil, za to, čo si neurobil, za to, čo sa chystáš urobiť, aj za to, o čom si myslí že sa chystáš urobiť.


36. Nech sa pohádate akokoľvek a pre čokoľvek, vždy bude od teba čakať, že TY sa ospravedlníš.


37. Najjednoduchší spôsob, ako mať svätý pokoj, je dať jej vždy zapravdu.


38. Sem-tam dones fľašu lepšieho vína a tvár sa, že romantický večer a hĺbavé rozhovory s ňou ťa strašne berú. Aspoň na pár dní prestane mať pri tebe ten trpiteľský výraz a nebude sa na nič sťažovať.


39. Ak náhodou stretneš takú, čo tvrdí, že aj jej ide iba o sex a pobavenie, vezmi jed na to, že skôr či neskôr sa do teba zamiluje a začne robiť scény.


40. Každá štvrtá sníva o milovaní s inou ženou. Tvoje šance, že to raz aj uskutoční a prizve ťa k tomu, sú však mizerné.


41. Keď sa s tebou nechce milovať, nie je to vždy preto, že nemá chuť. Často je to preto, že si pripadá tučná, málo atraktívna alebo nemá oholené nohy.


42. Každá chce, aby bol muž voňavý, dobre oblečený, citlivý, nežný a chápavý. A aby nemal problém dať niekomu do držky na obranu jej cti.

43. Používaj antiperspirant, hol sa, používaj hydratačný krém, ale nikdy nestráv v kúpeľni pred zrkadlom viac času ako ona.


44. Likvidácia hmyzu, plašenie hlodavcov, zakladanie ohňa a práca s príklepovou vŕtačkou budú vždy patriť pod tvoje kompetencie.


45. Mal by si zvládať valčík i latino a vedieť ju viesť. Ženy sú presvedčené, že dobrý tanečník je aj dobrý milenec.


< Diskusia >




  

Chceme vás poprosiť aby ste na diskusiu a komentáre využili naše spoločné fórum - KLIKNITE a prejdite na fórum. Budeme radi ak obohatíte našu komunitu aj vy, pridaním svojho názoru alebo založením témy ktorú ešte nemáme.

 




Hobby | stály odkaz

Komentáre

  1. Tomyslav,
    ==Niesom tvoj majetok, môžem si robiť čo chcem!===je doba bez citovej viazanosti a tieto slová môžu hovoriť len ženy.Len určitého postavenia, len určitého vzhľadu a len do určitého veku. Tých bežných žien je viac a túžia po vernosti, teda po citovej zhode, pozornosti a láske
    publikované: 15.06.2010 18:07:35 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nuz,
    myslim si, ze v ziadnom vztahu by nemal byt clovek majetkom toho druheho...vo vztahu ma byt rovnovaha, dobrovolnost, clovek je v nom preto, lebo to chce sam, miluje druheho cloveka, chce s nim byt po cely zivot, pomahat mu, byt si vzajomne oporou, priatelom, partnerom, laskou, rodicom spolocnych deti...iba v zrelom vztahu si zena aj muz uvedomuju, ze sice by si mohli robit, co chcu, pretoze nikto toho druheho nema moznost ustrazit, no ani jeden slobodu pohybu nezneuzije, predsa po tomto vztahu tuzil, budoval ho a chce, aby bol co najlepsi...len treba najst toho praveho...
    publikované: 15.06.2010 18:17:30 | autor: SOB (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. pobavila som sa:-)
    Je to proste ľudský pud a 90% ľudí podvádza!Tých 10% tvoria kadejakí chorí, asexuáli, mnísi, ortodoxní kresťania a pod.
    Nie som ista,co tym chcel presne autor povedat,ale kombinacia vlastnych zazitkov,teorie a nadsazky sa to citalo zabavne:-)

    vas,hovorit to moze kazda,otazne je,jak s tym uspeje:-)

    jaj sobik,teba by mali ukazovat v politike,alebo telke.ja by som ta nevypla a keby si bola vypnuta,tak by som ta zapla.to je take pekne,ze niekto takto pise a co je este lepsie,ze to tak naozaj mysli:-)
    publikované: 15.06.2010 20:05:08 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Bonuliatko moje,
    si ku mne taka dobruckaaa...viem, som stale tak trochu naivna, ale keby som nesla do vztahu s takymto myslenim, nesla by som donho vobec....
    hm...neurobis zo mna premierku?
    publikované: 15.06.2010 20:35:15 | autor: SOB (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ale coby,
    som len spravedlnucka:-)mne sa to paci,ze to mas tak zrovnane.
    hm...taku moc nemam,ale keby mam,tak urobim,myslim,ze by som mala podporu,stejne viem len o jednom cloveku,co by mal namietky:-)
    publikované: 15.06.2010 21:54:46 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. podla toho co som citala predpokladam ze autor nema vela rokov :)
    a tie dievcata predpokladam boli tiez nejake mladasky :) neboj sa.. pride cas a vek ked ti na niekom bude zalezat.. ked zenu po tvojom boku uvidis ako taku ktoru inde nenajdes... vtedy si povies ze tych par ktore su horsie ako ta co mas po boku absolutne nestoja za to... :))

    drzim palce... ;)
    publikované: 16.06.2010 08:54:29 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Reálny pohľad - zver
    ja neviem, keď už uvádzaš tú zver, tak uvádzaj pravdivý obraz. Uvediem stav s našimi mačkami.

    Cca trikrát do roka dochádza k háraniu dvoch domácich mačiek. Striedavo jedna-druhá. Mám možnosť všímať si typy a druhy kocúrov, ktoré prichádzajú, dvoria, spievajú, niekedy ich odvaha ženie až do pivnice. Sú to podľa mňa tí istí, len v rôznych cykloch. Stále sa striedajú tí istí traja-štyria, ktorí si zdá sa obľúbili práve tieto dve. Neviem, možno chodia aj inde, ale mám dojem, že ani nie.

    Pravda, nájazdy kocúrov niekedy provokujú domácu pani k úvahám o streľbe vzduchovkou.
    To však nedopustím. Kocúrici šibali hasia čo ich nepáli
    publikované: 16.06.2010 10:14:32 | autor: Sigismonda (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Tým
    som chcela, že krížom krážom nemusí byť vždy, aj vernosť zbadáš. Nepodceňujme zver !
    publikované: 16.06.2010 10:24:18 | autor: Sigismonda (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Tomáš
    V prírode je bežné, že samce, a samičky striedajú partnerov. Zároveň je dosť bežné, najme u vtákov, že majú jedného partnera na celý život. To ale nie je teraz až tak dôležité. Dôležité sú tvoje vzťahy a tvoj pud. Máš pravdu, že sú ľudia ktorí využijú každú príležitosť na sex. Na sex, ako aj ty uvádzaš, bez vzťahov a baví ich užívať si. Ja ti poviem, že prečo nie? Veď nemajú vzťah. Ono je to práve v tom, mať vzťah. Ak vzťah nemáš, alebo si ho dokonca ani nikdy nepoznal, tak je to o inom.
    Skutočný vzťah muža a ženy, nie je len o sexe a užívaní si. Je to o tom hlbokom vzťahu a láske. Ak ho máš, tak nepotrebuješ sex s inou. Nie žeby sex aj s inou nemusel byť fajn. Bude aj ten dobrý. Skutočný vzťah je o láske, o dôvere, o zodpovednosti... Páčilo by sa ti, že má tvoje dievča sex s iným? Nie? Prečo by sa jej malo páčiť, že ty máš sex s inou? Že sa na volnom prístupe sexu s inými dohodnete? Je aj to možné, ale ja by som na takúto dohodu nikdy nepristal.
    Vieš prečo? Zo strachu. A to napíše muž, ktorého iní pokladajú za smelého. Zo strachu o narušenie skutočne krásneho vzťahu. Sex nie je len o užívaní si. Sex je aj veľmi širokou bránou ku vzťahu. Možno preto ho tak veľa ľudí používa, len akosi nevedia, ako otvoriť vrátka na bráne a nájsť skutočný vzťah. Ak sa tie vrátka otvoria, je tu nový vzťah. V láske mať viac ako jeden vzťah, no, to nefunguje. Alebo nie je láska, alebo nie je vzťah. Prečo ísť tam, kde môžeš stratiť jedno, alebo druhé, ale najčastejšie oboje? Najmä ak vieš, že skutočnú lásku a krásny vzťah nájdeš raz, nanajvýš dvakrát za život. To ostatné sú len náhrady. Akási fatamorgána, náplasť na dušu, ktorá v skutočnosti hľadala ozajstnú lásku a ozajstný vzťah.
    publikované: 16.06.2010 14:27:40 | autor: Jan (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Jan :)
    pekné..hlavne keď to na píše muž..to sa často nevidí.. vážim si ťa..aj keď si úplne cudzí... ale ako muža a osobu si ťa za to čo si napísal vážim :)
    pekný deň prajem
    publikované: 16.06.2010 20:02:11 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Kiti
    Koľko rokov treba mať? Napríklad v koľkých rokoch musí človek byť aby mu fungovali vzťahy ináč ako je to napísané v tomto článku??
    publikované: 17.06.2010 23:43:04 | autor: Miloš (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Miloš,
    poviem ti svoj názor, možno sa ozve Kiti, s iným.
    Môže mať iba 20, ak vie , že vzťah, to nie je ako piť kávu, každý týždeň z inej šálky. A može mať aj 50 a predsa nie je zrelý, aby vedel, že vzťah znamená i partnerská opora, pomoc i spoľahnutie, že ten druhý ma môže v čomkoľvek a kedykoľvek nahradiť, ako i vernosť.
    Možno si mal len smolu, že si sa pohyboval v spoločnosti takých žien, ako píšeš a možno si ani ženy, dostojné a so sebaúctou, ktoré si vážia svoje telo a nepoužívajú ho ako podložku, na ktorú by sa ktokoľvek obtrel nehľadal, lebo si netúžil po pevnom vzťahu, ktorý by si musel živiť - a čím, ti už písať nemusím
    publikované: 18.06.2010 17:07:28 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  13. vasilisa26
    Nezáleží na veku. Veď volakto má aj 30 a nevie mať babu. Ani ja som si nevšimol že by to bolo lepšie. Zaujímavé že niekto napíše takýto článok (stalo sa to už aj inde nie len tu) a ženy sa hneď obhajujú že oni také niesu. Ale jakmile vyjdem do reality tak také sú a všetko čo sa píše v tom článku som videl na vlastné oči. Ale to čím sa ženy tu obhajujú to som ešte nevidel. Tak mi to nemáte ako vyvrátiť keď som to videl na vlastné oči.
    publikované: 03.07.2010 20:24:23 | autor: Miloš (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Ak už sme pri tej prírode...
    ...existuje viacero živočíšnych druhov, ktoré praktizujú monogamné vzťahy. Dokonca aj v prípade úmrtia jedného z partnerov si už nových nehľadajú. Narýchlo ma napadajú napríklad andulky. Takže so zvieratami je to ako s ľuďmi. Existujú ľudia, ktorí by partnera nikdy nepodviedli a na začatie nového vzťahu potrabujú veľa času. Ak k tomu vôbec dôjde. Alebo sú takí, pre ktorých nie je vernosť taká dôležitá vo vzťahu a preferujú iné hodnoty.

    A ak ty osobne máš iba skúsenosti so ženami, ktoré ťa podvádzajú, zrejme to niečo vypovedá aj o tebe. Ako sa hovorí, rovní rovného si hľadá. Zrejme preferuješ také typy žien, ktoré vernosť nemajú ako svoju prioritu vo vzťahu.
    publikované: 15.02.2012 16:05:07 | autor: Monča (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014