Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo si myslíme že máme šancu a pritom ju nemáme

Veľa mužov si mylne myslí že má u danej ženy šancu alebo že sa s ňou cíti príjemne. Avšak naráža na otázku prečo má pocit že všetko organizuje len on. Žena sa len pasívne vždy pridá... Čítajte ďalej :-)
No ide tu o to že je to neutrálny postoj žien. Ak majú niečo proti mužovi dajú mu to najavo tak že sa začnú vyhýbať, vyhovárať sa, používať milosrdné lži a pod. A potom keď sú ochotné baviť sa s mužom vtedy si muži myslia že majú šancu. Ale pritom sú len ochotné sa baviť nič viac (to je to takzvané si len kamarát). Lebo žena používa emócie a muž racionálne myslenie. Mužovi stačí že si s tou ženou má o čom povedať, majú spoločné záľuby atď. Kdežto žene nie! Všimnite si že to funguje tak že muži majú väčší resp. častejší záujem o ženy ako ženy o mužov. Väčšinou je to vždy tak že je babenka a volajú ju na kávu 20-ti, v roboote jej nadbiehajú ďalší 5-ti, cez chat jej píšu ďalší 30-ti... Ale keď žena má záujem o muža tak je to obvykle jeden max dvaja... Muža nevolá 10 žien na kávu, mužovi nenadbieha v práci 5 žien... Lebo mužovi stačí že žena dobre vyzerá, majú si čo povedať, majú nejaké spoločné záľuby a už je to ideálna žena. Žene to z ďaleka nestačí! Žena musí byť naviazaná na toho muža nejakým podvedomím emocionálno-fyzickým citom t.j. príťažlivosťou... Veľa krát sa aj v talk show keď bola téma že ako spoznali svojho vyvoleného a ženy majú obvykle také odpovede že prišiel na parket tancovali sme ,,PROSTE MA OČARIL" a bolo. To je ten kľúč k žene. To dáva vysvetlenie na to že niekedy sa dá dokopy s totálne takým človekom že sa čudujete. Že napr. s Tebou rieši spoločné záľuby, športy, filozofuje o veciach čo vás oboch spájajú, si proste zabávač čo vyplní jej voľný čas ale zaľúbi sa do totálne iného človeka čo nebude mať ani 20% z Teba. Časom sa pohádajú a príde sa ti vyplakať na rameno že aký to je hajzel atď. ale aby ľúbila Teba TO NIE! To je to, že ženy majú v sebe niečo takéto.


 

<< Diskusia >>



Čítajte aj: 45 právd o ženách


Chceme vás poprosiť aby ste na diskusiu a komentáre využili naše spoločné fórum - KLIKNITE a prejdite na fórum. Budeme radi ak obohatíte našu komunitu aj vy, pridaním svojho názoru alebo založením témy ktorú ešte nemáme.


Vztahy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014