Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Balenie žien: karma, charizma, vyžarovanie...

Odmietnutí a úspešní... Nieje to ani tak doslova o mužoch čo balia ženy ale všeobecne o ľuďoch čo balia opačné pohlavie, ale keďže situácia je taká že od prírody samec nadbehuje samičke, tak je to viacmenej z mužskej strany smerom k ženám ale môžu si to prečítať aj ženy keďže toto pravidlo je univerzálne.

Jediná vec ktorá o tom celom procese rozhoduje je prirodzený magnetizmus nazývaný aj karma, vyžarovanie, chémia a podobné ľudové názvy. Psychológia má k tomu najbližšie. Vyšlo mnoho kníh na tému ako si získať druhé pohlavie, časť psychológie skúma aj porozumenie medzi dvoma pohlaviami a rozdiely medzi nimi, čo sú aj vedecky dokázané že sú ale to je prirodzená vec. Je to tak aj u zvierat. Na centralnete sa však píše realita ktorá čerpá zo života a pozorovaní, pridaná štipka vedy a faktov. Veľakrát sklamaného utešujú otrepanými frázami ako: Neboj sa, raz aj ty nájdeš tú pravú alebo na každé vrece sa nájde záplata atď. Nie je to však tak! Správne slová by boli: Nie, nenájdeš si! Tak sa začni venovať niečomu inému. Aj na získanie a udržanie si ženy treba mať vrodené vlohy. Tak isto ako keď niekto študuje na umeleckej škole spev, venuje sa tomu celý život a zrazu sa niekde z getta vynorí dievčina s nádherným hlasom a talentom na spev. Ona to proste mala v sebe! Tak ako máme tzv. poeta doctus (učený) a poeta natus (prirodzeny) tak to je aj u žien. Niekto si získa ženu iba manipuláciou a povie: Aha veď sa to dá! Ale to nieje prirodzená láska a potom ten vzťah buď skončí alebo je len umelo držaný. Druhý prípad umelého vzťahu je aj ten prakticky založený že sú spolu lebo majú spoločné záujmy a názory, ale ani tadialto cesta nevedie. Keď sa spýtate vášho úspešného kamaráta ako to robí, obvykle vám odpovie: Sám neviem, proste to ide! Presne tam je zádrhel, keď človek ani nevie a sú zrazu spolu. Existuje aj príslovie: Protiklady sa priťahujú a veľa ľudí to komentuje že ako sa mohli tí dvaja dať dokopy? Lebo na to idú z praktického hľadiska a zabudli na ten prirodzený magnetizmus. Nejde o to či je pre ňu to ten správny, či ju bije alebo nebije, či je zodpovedný alebo nezodpovedný, proste sa ľúbia lebo sa priťahujú prirodzeným magnetizmom. Ľudia čo ho v sebe nemajú, nikdy nezažijú pravú lásku a prirodzený vzťah. Môžu ho mať len umelo že si ženu získajú ináč (manipuláciou či peniazmi). Funguje to tak ako u dílerov čo predávajú tovar ,,nasilu" a vedia donútiť človeka aby si kúpil veci ktoré nepotrebuje za peniaze ktoré nemá. Bude stále v práve lebo ten tovar nenanútil násilím ale človek ho vlastne kúpil dobrovoľne. Niekto ukecá ženu a bude to brané tak že s ním šla dobrovoľne, teda má ho rada a chce ho. Trik je v tom že on ju presvedčil že ho ona chce je jej s ním dobre...

Ako keď príde díler a je neodbitný:
Ponúkne vám nejakú vec...
Vy poviete že takú vec už máte
On povie že ju treba nahradiť novším a lepším
Vy ale nemáte peniaze
Tak on vám ponúkne výhodné splátky

Ste proste pritlačený k múru a to nie násilím iba presvedčivými rečami ktoré Vás nakoniec presvedčia o jeho pravde. Neviete sa nijako vyhovoriť ani na to že nemáte peniaze alebo že to nepotrebujete. Na všetko má odpoveď. Takto sa dajú zmanipulovať aj niektoré ženy. Stačí ak príde muž ktorý je presvedčivý a vie ukecať kohokoľvek. Takto sa vytvorilo mnoho vzťahov. Sú ľudia čo nepodnikli vôbec nič a získali si ženu, čo znamená že ten magnetizmus v sebe mali. Rada na záver znie: Ak ste si všimli že sa vám s druhým pohlavím dlhodobo nedarí a skúšali ste už ozaj veľa možností, tak ste zrejme jeden z tých čo ten magnetizmus nemajú. Ani to ďalej neskúšajte a zabudnite na to. Ušetríte si kopu nervov, času, financií... Dá sa žiť aj bez vzťahu. Nahradiť sa to dá záľubami, kamarátmi, prácou, vzdelávaním atď. To všetko nájdete v článku o Single životnom štýle.

 

 

<< Diskusia >>



Čítajte aj: 45 právd o ženách
Čítajte aj: Ženy a Muži (odporúčané)





Chceme vás poprosiť aby ste na diskusiu a komentáre využili naše spoločné fórum - KLIKNITE a prejdite na fórum. Budeme radi ak obohatíte našu komunitu aj vy, pridaním svojho názoru alebo založením témy ktorú ešte nemáme.






 


Vztahy | stály odkaz

Komentáre

  1. nic tu nevidim
    asi mam nieco bloknute. Ta gilera? to je motorka?
    publikované: 02.03.2010 19:34:27 | autor: motorkar (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Gilera
    Ano je to taký mini-moped teda malá motorka. Malo tam byť video ktoré mne ide v pohode tak máš naozaj niečo bloknuté. Skús si načítať stránku viac krát. Mne sa to ešte nestalo. Maximálne to že sa to neobjavilo hneď.
    publikované: 05.03.2010 22:05:12 | autor: Tomáš (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014