Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Alternatíva za Google Play - Android Aplikácie

Keď si kúpite smartfón s androidom zistíte že to so sťahovaním a inštaláciou aplikácií nebude jednoduché. Ale riešenie je. Čítajte ďalej.
Pri operačnom systéme android je nutné mať účet založený na google maily a aj byť prihlásený. Tí čo používajú G-Mail majú vyhraté čiastočne ale tí čo majú iné freemaily čaká ich tortúra zakladania google účtu. Ďalšia nevýhoda je že tento app store neponúka uloženie inštalačného súboru ale priamo vám to inštaluje ako hotovú aplikáciu. Pri alternatíve je to ako na PC že jednoducho sa stiahne inštalačka a nainštalujete si aplikáciu sami, prípadne pošlete kamarátovi, zálohujete na usb klúč atď. Takže je to na stránke 1mobile.com a nájdete tam aj populárny slovenský Pokec, čo na zahraničných portáloch absentujen a takisto aj všetko potrebné ako Messenger na FB či Viber alebo Google Translator atď.


http://www.1mobile.com/apps/


Časom pridám ďalšie skúsenosti ak nejaké ešte objavím. Ak aj vy nejaké méte podeľte sa o tom na našom diskusnom fóre kde sa stačí len raz zaregistrovať a potom môžete veselo diskutovať aj na rôzne iné témy. Ak tam už ste tak sa prihláste a napíšte názor.


Čítajte aj: Smartfóny vs. Klasické mobily

Čítajte aj: Klávesové skratky pre Windows

Čítajte aj: Zmazanie účtu na facebooku





Informatika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014