Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Trepanie prázdnej slamy

Toto známe trepanie prázdnej slamy isto poznáte. Najprv nasľubuje, ešte dodá že aké by to bolo super a podobné ,,rečičky" a nakoniec skutok útek a vo veľa prípadoch sa ešte nadrzovku chová že sa nič nestalo...

Stala sa mi taká vec že som spoznal ženskú na internete z môjho okolia. Tak išla klasika že sme si písali, dosť sme si rozumeli, však to je základ... Vekovo a regiónom sme si tiež pasovali atď. Aj z jej strany bola nejaká odozva lebo ma párkrát pochvílila že som milý a podobne. Aj záľuby sedeli atď. Už sme boli dohodnutí na stretnutí len tak medzi rečou som spomenul že keď budem mať tadial cestu pôjdeme na kofolu a tak, ona že jasné v pohode... No a písali sme ďalej tak zbežna, aj bolo o čom lebo bola z vedľajšej dediny ako mám rodinu takže chodím tam, poznám to tam. Máme aj spoločných známych (nie kamarátov ale z videnia že vieme obaja o kom hovoríme a tak) a tak jedného večera, asi sa viac zapozerala do fotiek, a spýtala sa či som nebol pred asi tromi rokmi na doučovaní matematiky u svojej tety. Mňa to prekvapilo že kto to môže byť lebo mne jej fotka nič nehovorila, ale ja som v tom čase na to doučovanie fakt chodil a druhá vec že vedela že tá osoba je moja teta... Kým ja som o nej nevedel nič z takého hľadiska. Nechcel som dávať otázky že kto je zač a odkial toto všetko vie, lebo z predošlých skúseností viem že ženy neznášajú otázky ak sa muž moc vypytuje (rád by som skúmal aj to že prečo ale to je iný článok) keďže ja nemám problém odpovedať na akúkoľvek otázku. Tomu som sa venoval v článku Poľovník a zajac kde je to zhruba analyzované. Tak som kecal ďalej tak neutrálne až mi zrazu napísala či neprídem. Asi bola zvedavá len na moju reakciu. Ja som napísal hneď že jasné môžem a toto ona nečakala. Lebo ak dá spontánne otázku tak na 90% má istotu že určite neprídem lebo môžem mať niečo iné a ona zostane tá dobrá že ,,ja som ťa pozvala, ty si nemal čas tak nuž..." Lenže ja som mal akurát vtedy čas, nič som nerobil, auto stálo natankované pred bytovkou... Tak kde je problém? Som si povedal. Po reakcii že jasné prídem mi už neodpísala ale prihlásená bola, takže veci ako zrazu nebol prúd a podobne sú vylúčené... Neodpovedala lebo nechcela odpovedať. Takže mňa napadli dve konšpirácie:

Verzia 1: Nevedela­ čo s piatkovým­ večerom tak ja som bol akurát v rane, ešte aj stretko so mnou je lepšia alternatív­a ako nudiť sa... Medzitým­ jej prišla lepšia ponuka, a šla, samozrejme­ mne to vysvetlova­ť nebude tak sa vypla. Aby o mňa neprišla­ tak poslala dvoch smajlíkov­ (to je taká neutrálna odpoveď že nič nenapísala ale predsa napísala) keď sa vrátila z akcie lebo čas odoslania bol o druhej v noci. To mala byť akože odpoveď na to že prečo zrazu neodpisuje­ však sa dohadujeme­ na stretku. Verila tomu že v noci tam už asi nebudem tak sa vyhne vysvetleniu a do rána na to zabudnem... Ženská logika...

Verzia 2:  Trepanie­ prázdnej­ slamy. Najprv že aký som super, ako sa chce stretnúť­ a keď došlo na lámanie chleba, zbabelo ušla... Teraz očakávam­ že bude písať vyhýbavo,­ buď smajlov alebo bude chcieť zmeniť tému a samozrejme­ beda mi ak sa opovážim­ písať niečo o včerajšku­ že čo to malo znamenať..­. To by už žena hneď brala ako nátlak, útok, ona mi neni povinná to vysvetlovať však čo som jej ja atď. Pritom ja by som len rád vedel na čom som.

<< Diskusia >>



Čítajte aj: 45 právd o ženách
Čítajte aj: Konkurencia je veľká
Čítajte aj: Experiment na Internete
Čítajte aj: Poľovník a zajac



Chceme vás poprosiť aby ste na diskusiu a komentáre využili naše spoločné fórum - KLIKNITE   a prejdite na fórum. Budeme radi ak obohatíte našu komunitu aj vy,   pridaním svojho názoru alebo založením témy ktorú ešte nemáme.


Vztahy | stály odkaz

Komentáre

  1. ej ale to máme ťažké
    .
    publikované: 02.03.2010 18:45:46 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Zara
    A čo tak niečo viac povedať? Ja s tým článkom plne súhlasím.
    publikované: 10.03.2010 19:32:58 | autor: Zvedavec (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014