Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Strednoveký efekt

Muži v strednom veku si ťažko nájdu partnerku lebo pre mladé je starý a pre staršie je mladý. Vysvetlenie prečo to tak je, nájdete v článku. Čítajte ďalej.
Väčšinou sa jedná o ľudí v strednom veku od nejakých 30 do 45 keď uviaznú v tzv. nevzťahovej slučke. To znamená že väčšina nezadaných žien má 18-25 rokov ktoré muža v tomto veku považujú za starého teda nevhodného pre nich. A potom ženy začnú byť voľné až po 45-ke keď sa už rozvedú, sklamú sa, prejdú obdobím čo sa liečia zo sklamania a začnú opäť hľadať partnera... Takže pre 40 ročného muža je nemožné nájsť si vzťah. Len mu ostáva čakať kým sa nedostane vekovo do tej druhej skupiny keď začnú byť ženy znova voľné.

Čo sa vlastne deje vtedy? Ide o to že ženy od 18 do 25 väčšinou reišia školu, kariéru, priority sú dokončiť školu, zamestnať sa, urobiť vodičák, kúpiť prvé auto, odísť od rodičov... Majú proste také startupovské rozmýšlanie. Po tom čo to dosiahnu nájdu si vážnu známosť alebo sa vydajú a vtedy sú vlastne nedostupné lebo sú zadané... Vychovajú deti, časom zistia že im to nevyhovuje, časom sa z manžela/priateľa vykluje gambler či alkoholik, u monogamných sa odhalí nevera... Ale tento proces ide pomaly. Trvá 10 až 15 rokov. Takže ženy začnú byť opäť voľné okolo 40-ky ale potrebujú ešte čas aby sa z toho psychicky dostali t.j. nepotrebujú chlapov, chcú byť samé, povedia si že už stačilo... Sú v takej eufórii proste. Ale časom im partner začne chýbať a opäť sa otvoria zoznámeniu ale vtedy už majú okolo 45 rokov a tým pádom už 40 ročný muž je pre nich mláďa. A pre tie 25 ročné sú zase starci.




Keby ste si chceli zadiskutovať, využite prosím diskusné fórum (nájdete ho vodkazov v pravom stĺpci) a keď nieste členom tak sa môžete zaregistrovať. Nájdete tam diskusiu aj na rôzne iné témy.

Vztahy | stály odkaz

Komentáre

  1. Debilkooopoooooooooooo!
    Debilkooopoooooooooooo
    publikované: 18.02.2020 09:47:39 | autor: Cigáni z Amazonu (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014