Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rádia cez internet

Ak chcete mať po ruke rôzne FM rádia ktoré nemajú frekvencie tam kde sa zdržiavate, môžete si ich pustiť cez VLC prehrávač.
Dosť populárny VLC player určite poznáte, kto nie nech da Googla. Prípadne si ho stiahnite. Existuje aj vo forme aplikácie pre vybrané smartfóny. Link ktorý nájdete dole si skopírujete a vložíte do vlc playera a to tak že pri otvorení programu kliknete na médium -> otvoriť stream v sieti -> tam vložíte do políčka ten link. V prehrávači sa spustí prvá stanica automaticky. Keď kliknete pravým myšítkom do stredu playera rozbalí sa ponuka a ťuknite na playlist a tam vám vyhodí zoznam kanálov kde si môžete zvoliť rádio alebo môžete ich doradu prepínať tak ako keby ste dávali ďalšiu pesničku... http://www.mklokner.vdp.sk/media/slovenske_radia.m3u

Hobby | stály odkaz

Komentáre

  1. VLC
    VLC je vynikajúca aplikácia a je tiež zadarmo. Odkaz v texte funguje dobre. Počúvanie webových rádií sa pre mňa stalo hlavným koníčkom, najmä počas pracovného času
    publikované: 11.06.2019 17:41:47 | autor: Hobby (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Buy Instant Instagram Followers
    nice info i used vlc application in my ubntu
    publikované: 23.01.2020 18:57:23 | autor: rakesh (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Buy Instant youtube views
    hi nice yo
    publikované: 24.01.2020 17:32:37 | autor: veenata (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. buy USA rdp
    you are looking for cheap RDP then you are on the right place to get the best and cheap RDP server with admin access. Yes, here we are going to share a website which is providing affordable SSD RDP Server.
    DigiRDP.com providing an affordable SSD RDP with admin access control which is secured with 128-bit encryption, using the RC4 encryption algorithm and also support SSL. You can easily copy, paste and delete data between applications running on the local computer and those running in a remote desktop session, and between different sessions.
    publikované: 22.09.2020 05:16:10 | autor: events (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014