Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Lepšie je byť Single

Na základe týchto článkov ktoré si tu prečítate a na základe mojich skúseností ma napadlo že čo keby sme sa vykašlali na ženy a starali sa radšej o to akú máme životnú úroveň a podobne. Byť sám nieje predsa až také hrozné. Nikto ti nekomanduje, nemusíš sa nikomu starať o to kedy má meniny a narodeniny. Môžeš sa plne venovať svojim záľubám. Všetko čo si zarobíš je tvoje. Kúp si radšej domáce kino, playstation, Notebook, Bicykel, Auto… a užívaj si…

Nie sme homosexuáli, nie sme chorí, len sa nám akosi vo vzťahoch nedarí tak nechceme skončiť ako zúfalci a venovať sa niečomu inému. Raz v jednej českej komédii spadol chlapec z bicykla a jeden starý čo šiel okolo mu na to povedal: Když na tom neumíš, tak na to nelez! Presne o toto ide aj v tomto prípade. Našťastie láska nieje nutne potrebná k životu ako kyslík, voda, potrava, bývanie atď. Okrem toho tu máme verejné domy kde tá žena aj napriek našej nesympatickej karme sa musí nechať. Takže to je náš jediný prístup k dobre vyzerajúcej žene.

Každý vie o čo tu ide. Dospejete do istého veku a odrazu zbadáte že kamaráti a okolie začnú mať iné záľuby ako ty. Odložia skateboardy a playstationy, zrazu sa prechádzajú s dievčatami. Začnú mať iné starosti, témy o babách atď. Avšak vy chcete tiež ale z akéhosi dôvodu nemôžete. Prídeš k babe a dáš sa s ňou do reči. Skamarátite sa, vlečieš sa s ňou mesiac, 2 mesiace, pól roka a stále nič. Vždy ťa berie ako kamoša. Vyznáš jej lásku, tak ti obvykle povie: Vieš, si dobrý kamoš, si zlatý chalan, je mi s tebou dobre ale nič k tebe necítim… alebo povie: Ja už mám priateľa… Takže proste stále skončím na nule. Skúsim zoznamku alebo niečo podobné kde aj ženy majú úmysel nájsť si partnera, tak to vždy stroskotá na tom, že sa stretnú dvaja úplne cudzí ľudia (je to ako rande nasilu) a buď si nemajú čo povedať alebo si nepadnú do oka. Takto som tiež vždy dopadol tak že ONA nemala záujem.
Ďalší zaujímavý syndróm žien je to čudné správanie sa. Napríklad: Spoznám sa s babou, všetko klape bavíme sa, komunikujeme, a odrazu z ničoho nič, prestane brať telefón, prestane odpisovať, neodpovedá na SMS atď. Nakoniec sa dozvieme že si našla iného, alebo sa NEDOZVIEME NIČ.

Nakoniec si položím otázku. Mal som ja niekedy zo ženy úžitok? Kto na všetky pokusy o lásku doplatil? Vždy som to bol ja! Mne zlomili srdce, ja som sa trápil. Vždy vybabrala žena so mnou… Tak sa pýtam že načo to všetko bolo dobré? Načo som kurizoval babám ktoré ma nakoniec odmietli alebo to využili? Nechali sa pozývať, užívali si darčeky a všetky výhody že som ich pozýval a všetko. Pre mňa to bolo kurizovanie a namotávanie, pre nich to bolo iba o využívaní. Niektoré ma síce nevyužili ale rovno povedali že nič ku mne necítia.
Spoznal som aj zopár perfektných báb/žien s ktorými som si rozumel ale tie zase boli všetky vydaté alebo zadané. Je veľmi ťažké nájsť partnerku ktorá je dobrá, nieje zadaná, býva niekde bližšie atď. Vždy tam niečo nesedí, ktorá je milá a dobrá je vydatá, ktorá je slobodná je hnusná a odporná či namyslená. Je to nenávratná investícia. Kopa času, peňazí a nervov… Avšak bezvýsledne.

 

Toto je zoznam vecí čo ma momentálne napadli a čo by ste mali považovať za NORMÁLNE pri ženách. Ušetríte si tým kopu stresov!

1. Povie, že príde/zavolá a nepríde/nezavolá a nemá na to žiadny rozumný dôvod alebo sa ti potom vyhýba. NORMÁLNE
2. Povie, že nechodí za inými chalanmi a ona chodí. NORMÁLNE
3. Jednoducho zo dňa na deň zmizne z povrchu zemského. NORMÁLNE
4. Pól roka ti tlačí do hlavy rozprávky a potom zistíš, že nič z toho nieje pravda. NORMÁLNE
5. Povie, že má rada slušákov a chodí s grázlami. NORMÁLNE
6. Oklame ta len aby sa ťa zbavila. NORMÁLNE
7. Jeden deň sa ti tlačí do zadku a druhý deň ťa ani nepozná. NORMÁLNE
8. Dá ti niekoho iného/nefunkčné/vymyslené tel. číslo. NORMÁLNE

A ja som v každej žene (aj v mojej bývalej, aj v bývalých ženách mojich kamarátov) a v každej som našiel aspon dve alebo tri body z tohoto zoznamu... Takže to vymyslené asi nebude.


 


<< Diskusia >>



Čítajte aj: 45 právd o ženách

 

Chceme vás poprosiť aby ste na diskusiu a komentáre využili naše spoločné fórum - KLIKNITE a prejdite na fórum. Budeme radi ak obohatíte našu komunitu aj vy, pridaním svojho názoru alebo založením témy ktorú ešte nemáme.




Vztahy | stály odkaz

Komentáre

  1. Začínaš byť asi trochu zatrpknutý
    Hovoríš, že lásku nepotrebujeme tak ako kyslik, vodu, jedlo... atd. ale uznaj a ju nemáš začínaš postupne zatrpkávať voči ženám. Nehovorím, že ich odsudzuješ alebo niečo ale už ani neveríš, že by sa do Teba mohla najaká zaľúbiť. Skúšal si už zoznamky a všelikaké gebuziny. Čo tak skúsiť trochu povoliť? Síce sa nemôžem len podľa písania posúdiť aký človek je, ale podľa mňa si určite nejakú najdeš. Nejakú čo ťa nebude brať ako kamoša. Tak sa snaž nezatrpknúť.
    *El*
    publikované: 22.07.2012 21:43:42 | autor: Friends123 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. LOOSSER 4 EVER
    Neviem si pomôcť ale z tohoto článku aj z autora cítiť totálne zúfalstvo. Ak takýmto štýlom žiješ kámo akým si napísal aj tento článok tak sa nedivím, že sa ti stávajú takéto zlé skúsenosti. Skús sa najskôr pozrieť na seba a porozmýšľať o zmenách ktoré by si mal spraviť, lebo ak spoznáš 247 žien a každá z nich bude divná tak chyba bude asi v tebe. Áno stavajú s ti zlé veci, áno máš smolu áno si deprimovaný a nedarí sa ale nezabúdaj, že to je len reakcia na to ako sa chováš :) ak budeš super ak baby sa k tebe budú super správať
    publikované: 22.07.2015 14:46:15 | autor: TONNOxxl (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014