Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kamarátstv vs. vzťah? To nemôže logicky fungovať!

Často sa riešia veci ako kamarátstvo a vzťah tam, kde je zaľúbená len jedna strana. Avšak vždy je to len o silenej tolerancii,nie podľa skutočnosti.
Dlho a často rišená vec kamarátstvo vs. vzťah kde ľudia hľadajú riešenie že čoby bolo výhodnejšie. Veľakrát však ide o nútené kompromisy kde sa rozumom vyrovnajú s aktuálnym stavom (radšej zostať kamaríti ako o toho človeka prísť) ale v duši a srdci je to ináč. Potláčame to len rozumom. Ale keď sa pozrieme z pohľadu zúčastnených osôb, tak zistíme že vlastne obe tábory majú pravdu. Je to len subjektívny pohľad.

Dvojica kde ona chce kamarátstvo a on chce vzťah. Tam nemôže fungovať ani kamarítstvo ani vzťah lebo osoba č.1 (nazvime ju Eva) a osoba č.2 (nazvime je Adam) chcú protichodné veci.

Keby fungovali ako kamaráti stalo by sa toto:
Adam by sa teda zmieril s kamarátstvom (radšej byť kamarát ako ju stratiť úplne) ale stále by naliehal na Evu lebo je zaľúbený a nevie si predstaviť že idú vedľa seba a nemôže ju objať lebo súlen kamaráti, pričom on by ju mal sto chutí objať. Eve by zasa bolo nepríjemné že sa Adam stálesnaží. Keby si Eva našla priateľa tak Adam by žiarlil atď.

Keby fungovali ako pártak by sa stalo toto:
Eva by si povedala že mu dá šancu lebo veď si rozumejú, je to slušný chalan, len proste tam neni chémia... Tak sa dajú dokopy, Adam bude šťastný ale keďže Eva necíti to isté, začne jej to časom byť otravné. Bozkávanie sa jej bude protiviť, dotyky bude brať skôr ako obťažovanie a časom sa zaľúbi do toho pravého a skôr či neskôr Adama podvedie.

Takže neriešte či môže fungovať kamarátstvo tam kde jedna strana chce viac. Nie nemôže! Tak pokiaľ nechcete obaja to isté, ruky preč od toho!



Ak by ste chceli diskutovať o tom tak použite naše diskusné fórum ak tam ešte nie ste členom tak to môžete napraviť a registrovať sa :-)

Vztahy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014