Centralnet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čudné odrbávačky

Ďalší dôkaz akí sú niektorí ľudia (hlavne ženy) nelogickí a nepraktickí.

Prišla nová kolegyňa a ja som začal ,,lov" ako to je bežné pri každej príležitosti ak do mužského kolektívu zavíta nová ženská... Keď som prešiel základným spoznaním sa a už som bol v leveli 2 teda že už sme bežne kecávali, tak som sa spýtal či by sme sa nemohli skontaktovať na sociálnej sieti. Ona tvrdila že je síce nezadaná ale nejakému mužovi sa ona páči a nemuselo by sa mu to ľúbiť. Ešte keby to bolo naozaj tak, je to pochopiteľné ale... Druhému kolegovi tvrdila že je úplne voľná, nikto po nej nekandiduje momentálne a jedného dňa som zbadal že na tej sociálnej sieti sú priatelia! Zaujímavé že u kolegu to už nevadilo keď sa chcel s ňou spojiť. Vadilo to len pri mne.


Denník | stály odkaz

Komentáre

  1. :))))
    si podareny :))) skutocne som sa pobavila. Rozmyslam k akemu 'vyberovemu' kriteriu by som dosla ja. Ale onoho casu som zistila, ze bez fotky to mam hodne tazke a teda urcite som dokazala ze byt zenou na chatoch nestaci ;)
    publikované: 07.02.2012 23:27:25 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Jaj ty lolo
    Keď budeš takto tráviť voľný čas, tak veru sex nebude. :D
    publikované: 15.02.2012 15:52:14 | autor: Monča (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. FACEPALM
    Žena od prvého kontaktu príjma a vysiela signaly, ktoré naznačujú či sa jej páčiš alebo sa ona páči tebe. Toto bol očividne príklad toho kedy ťa ma ona totálne na háku si len kolega a nestojíš jej ani za výmenu kontaktu .. prečo? Pretože si nevie predstaviť s tebou absolútne nič :D Skús popracovať na sebe hlavne na prvom dojme a vystupovaní lebo si dobrý dojem nezanechal keď nedala ani kontakt na virtuálny svet a to ste kolegovia takže sa budete vídať možno každý deň :P
    publikované: 22.07.2015 14:36:14 | autor: TONNOxxl (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hmmmmmm
    Čítal som tvoje príspevky a došiel som na to že ty môžeš byť riadny lúzer keď sa tu sťažuješ aj na vzťahy aj na robotu a na peniaze a pomaly na celý svet. Ale po prvé musíš hľadať chybu sám v sebe lebo každý je značnej miery tvorcom svojho života. Napr. keď mám 120kg nebudem hľadať 45kilovú babu alebo keď som Quasimodo nebudem hľadať modelku. vo filmoch to funguje ale v reále málokedy. A s tou robotou a peniazmy tiež musíš prvom rade sa zamakať sám na sebe. INVESTUJ DO SEBA A POZRI SEBAKRITICKY DO ZRKADLA A ZAMAKAJ SA TROŚKU NA SEBE!!!!
    publikované: 24.06.2016 09:33:56 | autor: boss12 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014